Coaching en hypnotherapie – 'krachtig en liefdevol jezelf'

Werking van hypnotherapie iets voor jou?

De snelle werking van hypnotherapie in combinatie met coaching is steeds bekender geworden. En misschien vraag je je af of het iets voor jou is. Zo door de jaren heen merk ik dat mensen uit alle lagen van de bevolking de werking van coaching en hypnotherapie hebben ontdekt. Huisvrouwen, bouwvakkers, juristen, directeuren, docenten, ICT-ers, secretaresses, politieagenten, boekhouders, massagetherapeuten, studenten en werkzoekenden, etc. hebben baat gehad bij coaching en hypnotherapie.

Het maakt dus niet uit wie of wat je bent als je maar open staat voor de krachtige werking van jouw onderbewuste.

En belangrijk is dat:

Je gemotiveerd bent om je leven in te richten zoals jij wilt. Je er genoeg van hebt en het anders wilt. Vanuit je hart wilt gaan leven. Je keuzes durft te maken om dit te bereiken. Is dat zo?

Wat houdt jou tegen om te leven vanuit je hart?

Klachten, trauma’s, denkpatronen en het verleden kunnen een belemmering zijn om vrij vanuit je hart te leven, zoals bijvoorbeeld:

  • Ik voel me onzeker en wil meer zelfvertrouwen ervaren
  • Ik heb moeite met het aangeven van mijn grenzen, ik wil assertiever zijn
  • Ik ben teveel bezig met wat anderen van me denken
  • Ik wil nu eindelijk gaan voor wat ík wil
  • Ik wil meer vanuit mijn gevoel leven
  • Ik wil graag een trauma of ingrijpende gebeurtenis verwerken
  • Hoe nu verder met burnout klachten en overspannenheid
  • Ik voel me vaak angstig /of ik heb een fobie
  • Er is altijd een gespannen gevoel in mijn lijf / ik kan niet ontspannen

Het is absoluut mogelijk om de kwaliteit van je leven sterk te verbeteren en om meer te gaan genieten. Ik weet zeker dat dit kan, omdat ik dit zelf ook ben aangegaan. Belangrijk is dat je graag je proces wilt aangaan, ook al valt dat misschien niet altijd mee. Er is moed voor nodig om te accepteren dat je een probleem hebt. Ook is er durf nodig om te kijken waar je klachten vandaan komen.

Wil je meer informatie over hypnotherapie en coaching?

Daarom is het niet raar om iemand in te schakelen die het samen met jou wil gaan uitzoeken. Als je er voor wilt gaan en je leven wilt veranderen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Of vul het formuliertje in via de roze contact button.

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.Volg mij op Facebook (klik op like)