Coach en hypnotherapeut

Werking van hypnotherapie iets voor jou?

De snelle werking van hypnotherapie in combinatie met coaching is steeds bekender geworden. En misschien vraag je je af of het iets voor jou is. Zo door de jaren heen merk ik dat mensen uit alle lagen van de bevolking de werking van coaching en hypnotherapie hebben ontdekt. Huisvrouwen, bouwvakkers, juristen, directeuren, docenten, ICT-ers, secretaresses, politieagenten, boekhouders, massagetherapeuten, studenten en werkzoekenden, etc. hebben baat gehad bij coaching en hypnotherapie.

Het maakt dus niet uit wie of wat je bent als je maar open staat voor de krachtige werking van jouw onderbewuste.

En belangrijk is dat:

Je gemotiveerd bent om je leven in te richten zoals jij wilt. Je er genoeg van hebt en het anders wilt. Vanuit je hart wilt gaan leven. Je keuzes durft te maken om dit te bereiken. Is dat zo?

Wellicht kan ik je begeleiden in het oplossen of verbeteren van de volgende klachten:

 • Ik voel me onzeker en wil meer zelfvertrouwen ervaren
 • Ik heb moeite met het aangeven van mijn grenzen, ik wil assertiever zijn
 • Ik ben teveel bezig met wat anderen van me denken
 • Ik wil nu eindelijk gaan voor wat ík wil
 • Ik wil meer vanuit mijn gevoel leven
 • Ik wil graag een trauma of ingrijpende gebeurtenis verwerken
 • Hoe nu verder met burnout klachten en overspannenheid
 • Ik voel me vaak angstig /of ik heb een fobie
 • Er is altijd een gespannen gevoel in mijn lijf / ik kan niet ontspannen

Het is absoluut mogelijk om de kwaliteit van je leven sterk te verbeteren en om meer te gaan genieten. Ik weet zeker dat dit kan, omdat ik dit zelf ook ben aangegaan. Belangrijk is dat je graag je proces wilt aangaan, ook al valt dat misschien niet altijd mee. Er is moed voor nodig om te accepteren dat je een probleem hebt. Ook is er durf nodig om te kijken waar je klachten vandaan komen.

Daarom is het niet raar om iemand in te schakelen die het samen met jou wil gaan uitzoeken. Als je er voor wilt gaan en je leven wilt veranderen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Of vul het formuliertje in via de roze contact button.

Meer zelfvertrouwen

door te leven

vanuit je hart.

Download NU

GRATIS de Hypnose MP3

'Uit je hoofd in je hart'
Uit je hoofd in je hart

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.

 1. (dit veld is nodig)
 2. (geldige email nodig)
 3. (dit veld is nodig)
 

cforms contact form by delicious:days

Volg mij op Facebook (klik op like)