Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

Dank je wel voor je interesse!

De MP3 ‘Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart’, is één van de beste MP3’s die ik ooit heb gemaakt en ik geef hem hierbij gratis aan jou. Opmerking: De dubbele stemmen aan het eind zijn precies de bedoeling! Deze speciale geluidstechniek helpt jou om op één stem te focussen óf het juist helemaal los te laten, hierdoor wordt je onderbewuste op een rechtstreekse manier aangesproken. Positieve boodschappen werken nog beter door zodat jij je relaxt voelt en jouw zelfvertrouwen wordt versterkt.

Lees eerst deze hele pagina door. Klik daarna op de link hieronder om de mp3 te beluisteren en/of te downloaden:

>>>>>> RELAX, Zelfvertrouwen en Leven vanuit je hart

Je kent vast wel de uitdrukking ‘leven vanuit je hart’, dat is niet voor niets. Want als je vanuit je hart leeft dan versterkt dat je gevoel van zelfvertrouwen, het vergroot je intuïtie en je komt meer in een flow terecht. Door het beluisteren van de MP3 word je aangemoedigd om op een ontspannen manier vanuit je hart te leven.

Belangrijk: Luister deze MP3 alleen op een rustige plek, waar het veilig is om te ontspannen en in slaap te vallen! (dus niet in de auto of op momenten waarop je aandacht vereist is)

Overige info: Je kunt deze MP3 zo vaak beluisteren als je wilt. Het beste tijdtip is voor het slapen gaan. Maar overdag kan ook, zet dan wel een wekker of timer na 17 minuten, zodat je weer helder en wakker wordt als de wekker gaat.

Technisch: Je kunt deze gratis MP3 luisteren via de link op deze pagina. Daarnaast kun je de link ook downloaden op je eigen apparaat door op de afspeelbalk te staan, de rechtermuisknop aan te klikken en dan te kiezen voor: ‘audio opslaan’ of ‘save audio as’.

Ik heb helaas niet de technische kennis in huis om iedereen te helpen met het neerzetten van de MP3 op je smartphone of software, omdat er veel verschillen zijn. Raadpleeg dus eventueel google, als het voor jouw software/apparaat anders is.

Heel veel luisterplezier toegewenst!

Disclaimer:

Belangrijk! : Luister of bekijk niets van deze MP3 tijdens het rijden of het bedienen van machines, maar alleen als het veilig is om te ontspannen en in slaap te vallen!

Alle naar buiten gebrachte media gemaakt door Petra Koelewijn is bedoeld voor ontspanning en educatie. Niets van deze inhoud vervangt gekwalificeerde medische- of psychische begeleiding. De auteur accepteert geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor schade of verlies in welke vorm dan ook, als direct of indirect gevolg van het gepresenteerde materiaal. Ben je bij een psychiatrisch arts in behandeling en/of opgenomen? Raadpleeg dan eerst je arts.

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.