Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

De Maancirkel, een cirkel in contact met je hart en met elkaar.

De Maancirkel in Leusden

De Maancirkel in Leusden

Voel je het verlangen om met een aantal prachtige vrouwen invulling te geven aan verbinding, groei, vrouwelijke mystiek en verbinding met moeder aarde. Wil jij daar bij zijn?

De maancirkel biedt je de gelegenheid om met andere vrouwen te delen, in verbinding te zijn en naar elkaar te luisteren. In deze cirkel is er vrijheid en ruimte, omdat iedere vrouw haar eigen intuïte en kennis heeft. De cirkel kan worden gezien als een magische plek, waarin kracht en wijsheid ontstaat.

Van oudsher staat het vrouwelijke in contact met de maan die symbool staat voor de cirkel en de cycli van het leven. Tegenwoordig ervaren we in het dagelijkse leven vaak een druk om te presteren, te haasten en te organiseren. Hoe fijn is het dan om de tijd te nemen voor jezelf in de maancirkel. We eren en vieren het ‘vrouw zijn’ met elkaar en in verbinding met moeder aarde.

Een aantal keer per jaar wordt de praktijkruimte op zolder omgetoverd tot een maancirkel. Het thema van de avond zal wisselend zijn. Een aantal trefwoorden: Oude symboliek, intuïtie, visualisaties, dans, vertellingen, dromen, visie, archetypes (zoals bijvoorbeeld de kruidenheks, de hogepriesteres en de strijdster) en vooral helemaal je vrouwelijke zelf.

Maancirkel data:

Na de laatste maancirkel in Leusden, zal de maancirkel worden voortgezet in Harderijk.

Nieuwe data worden (na onze verhuizing) in het najaar ingepland. Neem vast contact op via mail als je interesse hebt de nieuwe reeks maancirkels bij te wonen in 2017/2018.

Plaats: Harderwijk

Bijdrage: € 15,00 per avond, inclusief koffie, thee, wat lekkers en eventuele materialen. Je kunt je per keer inschrijven. Max. groepsgrootte 8 personen.

Wil je er bij zijn? Geef je op met een kort berichtje via de roze button aan de rechterkant van deze pagina.

Nog even: Deze cirkel is niet gericht op het aanbidden van de maan of zoiets dergelijks. Alle geloven en culturen zijn welkom. Als jij je wilt verbinden met andere vrouwen, moeder aarde en vooral met wie jij zelf bent, dan ben je van harte uitgenodigd.

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.