Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

Petra Koelewijn Hypnotherapeut en Coach

Zelfvertrouwen, oftewel het gebrek daaraan, is mij zeker niet vreemd. Dat uitte zich in een hele lijst met dingen die ik hier natuurlijk niet allemaal op ga noemen :-), maar vaak had ik een stressgevoel en durfde ik niet krachtig en liefdevol mezelf te zijn in verschillende situaties.

Ik heb geleerd om me niet meer tegen te laten houden en gewoon mijn ding te doen. Om vertrouwen te voelen in mezelf, in mijn hart en in mijn ziel. En eerlijk gezegd ben geloof ik nooit uitgeleerd en uitgegroeid 🙂 Daarnaast heb ik de afgelopen jaren in mijn praktijk voor coaching en hypnotherapie, ontzettend veel prachtige en moedige mensen begeleid, waar ik ook weer van heb mogen leren.

Spelen met uitersten.

Met mij is het behoorlijk simpel: ‘what you see is what you get’. Ik vind het leuk om te spelen met uitersten. Zo hou ik bijvoorbeeld van spirituele muziek, maar ik hou ook van heavy metal. Zo kan ik soms nog af en toe verlegen zijn, maar ook brutaal en recht voor zijn raap. En: ik hou niet zo van gezweef en ik ben behoorlijk nuchter en daarnaast hou ik ook van magie en geloof ik dat er meer is tussen hemel en aarde.

Aards nieuwsgierig.

Ook ben ik aards nieuwsgierig. Ik geloof zelfs dat nieuwsgierigheid naar mezelf en naar anderen, mij richting heeft gegeven in het leven. Het is een soort oerdrift van mij om de diepte in te gaan omdat ik niet zo snel tevreden ben met oppervlakkige verklaringen.

De kracht van keuzes.

Ook geloof ik stellig in de kracht van het maken van keuzes. Als ik niet meerdere keren in mijn leven voor mezelf had gekozen, dan hadden mijn jeugd en mijn achtergrond er een minder positieve draai aan gegeven. Kwetsbaarheid en kracht zijn samen een gouden combinatie. Ik hou ervan om echt, eerlijk en mezelf te zijn. En ik nodig jou uit om dat ook te doen.

(En mocht het je interesseren, dan kun je hier mijn lijst met relevante opleidingen inzien.)

 

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.