Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

Petra Koelewijn en Martijn Wiedijk

Zelfvertrouwen, oftewel het gebrek daaraan, is mij zeker niet vreemd. Dat uitte zich in een hele lijst met dingen die ik hier natuurlijk niet allemaal op ga noemen :-), maar vaak had ik een stressgevoel en durfde ik niet krachtig en liefdevol mezelf te zijn in verschillende situaties.

Ik heb geleerd om me niet meer tegen te laten houden en gewoon mijn ding te doen. Om vertrouwen te voelen in mezelf, in mijn hart en in mijn ziel. Daarnaast heb ik de afgelopen 15 jaar in mijn praktijk voor coaching en hypnotherapie, ontzettend veel prachtige en moedige mensen morgen begeleiden en ik hoop dit nog lang te doen.

Spelen met uitersten.

Met mij is het behoorlijk simpel: ‘what you see is what you get’. Ik vind het leuk om te spelen met uitersten. Zo hou ik bijvoorbeeld van elfjes en spirituele muziek, maar ik hou ook van heavy metal. Zo kan ik soms nog af en toe verlegen zijn, maar ook brutaal en recht voor zijn raap. En: ik hou niet zo van gezweef en ik ben behoorlijk nuchter en daarnaast hou ik ook van magie en geloof ik dat er meer is tussen hemel en aarde.

Aards nieuwsgierig.

Ook ben ik aards nieuwsgierig. Zo zat ik als klein kind ’s nachts uren verkleumd onder de tafel te wachten om te zien of Sinterklaas écht met zijn paard binnen kwam om die wortel uit mijn schoen te halen. Ik geloof zelfs dat nieuwsgierigheid naar mezelf en naar anderen, mij richting heeft gegeven in het leven, omdat ik niet zo snel tevreden ben met oppervlakkige verklaringen.

Comfortabel.

Als je een keurig nette coach/therapeut zoekt in een strak mantelpakje, die elk woord op een schaaltje legt (helemaal prima, die verrichten ook goed werk), maar dan moet je niet bij mij zijn. Ik werk uiteraard volgens principes, maar ik doe ook gewoon wat nodig is om het resultaat te krijgen dat voor jou belangrijk is. We hebben een huiselijke coachingsruimte en comfortabel is mijn sleutelwoord.

De kracht van keuzes.

Ook geloof ik stellig in de kracht van het maken van keuzes. Kwetsbaarheid en kracht zijn samen een gouden combinatie. Ik hou ervan om echt, eerlijk en mezelf te zijn. En ik nodig jou uit om dat ook te doen.

(En mocht het je interesseren, dan kun je hier mijn lijst met relevante opleidingen inzien.)

Genoeg over mij, lees snel verder, want mijn man is zeker een kei!

Martijn Wiedijk

Ik ben gediplomeerd hypnotherapeut en gecertificeerd destination coach.

Vanaf mijn jeugd ben ik gefascineerd door het onbewuste. Dat deel van ons dat zoveel invloed op ons heeft en ongrijpbaar lijkt.

Het is mijns inziens een uitstekend idee om een goede relatie te hebben met je onbewuste. Geloof me, dat is ‘life changing’.

Jarenlang zat ik voornamelijk in mijn hoofd. Door allerlei cursussen en ervaringen kwam ik gelukkig weer ‘thuis in mijn lijf’.

Mensen die voornamelijk in hun hoofd zitten help ik om meer in hun gevoel te zakken.

Anderen verdwalen soms in hun emoties. Hen help ik om meer structuur en planning in hun leven te brengen.

Wil je een afspraak of wil je informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

 

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.