Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

Dank je wel voor je interesse! Hierbij de link naar jouw GRATIS (zelf)hypnose MP3 ‘Uit je hoofd in je hart’.

Lees eerst deze hele pagina en download dan via onderstaande link de gratis Hypnose MP3:

Uit je hoofd in je hart’

Je kunt deze gratis MP3 downloaden op je eigen apparaat door op de afspeelbalk te staan, de rechtermuisknop aan te klikken en dan te kiezen voor: audio opslaan, of save audio as.

Door het beluisteren van deze MP3 verschuif jij jouw aandacht van je hoofd naar je hart, je lijf en je gevoel. In je hoofd kan het soms zo druk zijn. En wat is er dan heerlijker om te ontspannen, te genieten en met je aandacht naar je hart en je gevoel te gaan.

We kennen allemaal wel de uitdrukking ‘volg je hart’, dat is niet voor niets.Want als je aandacht geeft aan je hart, je gevoelens en je emoties, heeft dat een diepgaand effect op de balans in je autonome zenuwstelsel en je algehele mentale gezondheid.

Ook is wetenschappelijk aangetoond dat het voelen van dankbaarheid en waardering een positief effect heeft op je hartritme.

Dus ik zou zeggen, kies een plek waar je lekker met je ogen dicht kunt ontspannen en ga vooral GENIETEN! 🙂
Op jouw welbevinden!

Petra Koelewijn

Disclaimer:

Belangrijk! : Luister of bekijk niets van de hypnose MP3 tijdens het rijden of het bedienen van machines, maar alleen als het veilig is om te ontspannen en in slaap te vallen!

Alle naar buiten gebrachte media gemaakt door Petra Koelewijn is bedoeld voor vermaak en educatie. Niets van deze inhoud vervangt gekwalificeerde medische- of psychische begeleiding. Alle hypnose (of geleide meditatie) is zelfhypnose en moet ook zo beschouwd worden. De auteur accepteert geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor schade of verlies in welke vorm dan ook, als direct of indirect gevolg van het gepresenteerde materiaal. Ben je bij een psychiatrisch arts in behandeling en/of opgenomen? Raadpleeg dan eerst je arts.

 

One Response to Hypnose MP3 Uit je hoofd, in je hart, link

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.