Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

ik wil leren om mij goed te voelenHeb jij weleens ervaren hoe wonderlijk en krachtig de menselijke geest is? Ik geloof werkelijk dat wij alle kennis over ons zelf bezitten. Dus ook de kennis om onze problemen en belemmeringen op te lossen of te verlichten. Nee, we hoeven niet ‘gered’ te worden door iemand anders. Echte heling en kracht komt van binnen uit, het zit in ons zelf.

De allereerste stap om bij jouw innerlijke wijsheid te komen is om te gaan voelen en te ervaren. In je hoofd kun je vaak wel bedenken hoe het zit en praten geeft vaak inzicht. Maar door met aandacht bij jezelf te zijn en te ervaren hoe dingen voor je zijn, werkt het ook door in de diepere lagen van je emoties en je lijf.

Waar is dit ‘voelen’ goed voor? Als je kennis over jezelf wilt vergaren zodat je belemmeringen kunt gaan oplossen, is het noodzakelijk om eerst te weten hoe het met je is.

Zodat je vervolgens kunt leren om je goed te voelen.

We vragen zo vaak aan een ander: Hoe is nu met je? Vraag ook eens aan jezelf: Hoe is het nu met mij? 🙂

Een tip die ik vaak geef aan mijn clienten is dat je 3x per dag de tijd neemt om met aandacht te voelen. Vraag je af: “wat voel ik op dit moment” en schrijf het op. Ervaar je ergens wat spanning, hoe voelt je huid, hoe voelt je lijf van binnen, je hoeft het alleen maar aandachtig waar te nemen. Ben je blij, tevreden, sjacherijnig, verliefd, zenuwachtig of verwonderd? Of het nu negatief of positief aan voelt, het maakt niet uit, oordeel niet over wat je voelt. Blijf mild voor jezelf. Door dit te oefenen ontwikkel je de vaardigheid om met aandacht bij jezelf te zijn.

Zijn er dingen waar je doorheen wilt werken en wil je leren om je goed te voelen? Dan kun je uiteraard via de roze button rechts, contact met mij opnemen.

Op jouw welbevinden,
Petra Koelewijn
Praktijk voor hypnotherapie en coaching

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.