Coaching en hypnotherapie – 'krachtig en liefdevol jezelf'

Volop leven en je hart volgen, in balans met je emoties, je lijf en je verstand. Je op je gemak voelen met andere mensen, de natuur, de maatschappij. Fouten durven toegeven, maar ook fouten durven maken. Je kwetsbaarheid laten zien en ook krachtig je grenzen aangeven. Vechten, en aan de andere kant ook rustig, kalm en zeker zijn. Genieten van actie en genieten van rust. Met beide benen op de grond en nuchter, maar ook eens lekker dagdromen en je helemaal magisch voelen, zoals toen je nog kind was. Zijn zoals je bent en weten dat dat eigenlijk prima is.

De eerste stap is om te gaan voelen wat er is.

De overtuigingen in jouw hoofd kunnen je behoorlijk saboteren. Maar wat voel je? Wat is er met je aan de hand? Welke innerlijke delen van jou vereisen aandacht en waarom? Je richt je aandacht naar binnen. De belemmeringen die er zijn, laat je los. Je wordt je bewust van je kracht en je talenten.

De tweede stap is om vanuit je hart te gaan voelen wat je wilt.

Wat wil je? Waar word je blij van en wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Van jezelf in de eerste plaats. Misschien wel van anderen in de tweede plaats. Je mag bepalen hoe je je wilt voelen. Je mag je hart openen om al het goeds dat naar je toe komt te ontvangen.

Dan kun je actie gaan nemen.

Je staat in je kracht en het is makkelijker om actie te nemen. Je zet je energie om in de dingen die je wilt verwezenlijken. En als jouw sabotagesysteem je nieuwe beren op de weg laat zien, weet je waarom, om vervolgens te kiezen wat je wilt. Je voelt of de actie die je onderneemt fijn is of niet. Je gevoel en je verstand werken samen.

Sta jij te popelen om een stap te maken en volop vanuit jezelf te gaan leven? Neem dan contact met mij op of vul het formuliertje in onder de roze button. Je bent ook welkom als je eerst wilt kennismaken, dit is gratis en duurt een half uur.

 

 

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.Volg mij op Facebook (klik op like)