Coach en hypnotherapeut

De Oermoeder en het Innerlijke Kind, weekend 21 en 22 april 2018

Dit weekend is voor iedereen die graag de pijn of de oude patronen wil helen die zijn ontstaan in de relatie met zijn/haar moeder.

Tijdens deze workshop heel je jouw innerlijke moeder en innerlijk kind. Hierdoor ontwikkel je een milde houding naar jezelf en ga je met meer zelfvertrouwen in het leven staan. Ook je relaties worden harmonieuzer, omdat je voor liefde en aandacht niet meer afhankelijk bent van de buitenwereld.

Door vanuit jouw geheelde innerlijke moeder de verantwoordelijkheid te nemen en zorg te dragen voor het kind in jou, kom je in je bewuste volwassen kracht.

Op een prachtige lokatie begeleiden begeleiden Ariane en ik je dit weekend om los te laten wat niet bij jou hoort en je te verbinden met de oermoeder, zodat je vanuit steun, warmte en liefdevolle aandacht steeds meer jezelf wordt.

Tijdens dit workshop weekend:

 • werk je met aardingsoefeningen en leer je om bij jezelf te zijn
 • is er persoonlijke aandacht voor jouw groei
 • erken je vanuit mildheid de emoties van je innerlijk kind
 • leer je om de helende energie van de oermoeder toe te laten
 • laat je los wat niet meer bij je hoort
 • leer je om je bewust te zijn van je zelfhelend vermogen
 • delen we ons verhaal met elkaar en ervaar je de kracht van de groep
 • maak je verbinding met jezelf, zodat je meer vanuit jezelf leeft

Een aantal trefwoorden: prachtige locatie, goed verzorgde pure maaltijden, samen zijn, verbinden, adem, visualisatie, dans, ritueel, emoties, energie, heling en even helemaal de tijd voor jouw ontwikkeling.

Praktisch

Groep: maximaal 10 personen.

Locatie: Bergen Noord Holland

€50,00 korting als je boekt en betaalt vóór 1 februari 2018.

Investering voor een geheel verzorgde 2 daagse incl btw: €327,00

Inbegrepen: 1x ontbijt, 1x diner, 2x lunch, koffie/thee/fris, fruit, koekjes en versnaperingen. Er is een mogelijkheid om 1x kosteloos te overnachten.

De korting van €50,00 is geldig als je vóór 1 februari 2018 boekt en het bedrag hebt overgemaakt. Daarna wordt het bedrag €377,00

Dit weekend is een prachtige kans om voorgoed je oude pijn te transformeren. Je krijgt nieuwe inzichten aangereikt waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Inschrijven voor deze workshop?

Schrijf je in door het sturen van een berichtje via de roze button rechts op de pagina. Of stuur mij een mail via info(apestaartje)petrakoelewijn.nl

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

***

De Maancirkel, een cirkel in contact met je hart en met elkaar.

De Maancirkel in Leusden

De Maancirkel in Leusden

Voel je het verlangen om met een aantal prachtige vrouwen invulling te geven aan verbinding, groei, vrouwelijke mystiek en verbinding met moeder aarde. Wil jij daar bij zijn?

De maancirkel biedt je de gelegenheid om met andere vrouwen te delen, in verbinding te zijn en naar elkaar te luisteren. In deze cirkel is er vrijheid en ruimte, omdat iedere vrouw haar eigen intuïte en kennis heeft. De cirkel kan worden gezien als een magische plek, waarin kracht en wijsheid ontstaat.

Van oudsher staat het vrouwelijke in contact met de maan die symbool staat voor de cirkel en de cycli van het leven. Tegenwoordig ervaren we in het dagelijkse leven vaak een druk om te presteren, te haasten en te organiseren. Hoe fijn is het dan om de tijd te nemen voor jezelf in de maancirkel. We eren en vieren het ‘vrouw zijn’ met elkaar en in verbinding met moeder aarde.

Een aantal keer per jaar wordt de praktijkruimte op zolder omgetoverd tot een maancirkel. Het thema van de avond zal wisselend zijn. Een aantal trefwoorden: Oude symboliek, intuïtie, visualisaties, dans, vertellingen, dromen, visie, archetypes (zoals bijvoorbeeld de kruidenheks, de hogepriesteres en de strijdster) en vooral helemaal je vrouwelijke zelf.

Maancirkel data:

Na de laatste maancirkel in Leusden, zal de maancirkel worden voortgezet in Harderijk vanaf het najaar 2018.

Nieuwe data worden (na onze verhuizing) in het najaar ingepland. Neem vast contact op via mail als je interesse hebt de nieuwe reeks maancirkels bij te wonen in 2017/2018.

Plaats: Harderwijk

Bijdrage: € 20,00 per avond, inclusief koffie, thee, wat lekkers en eventuele materialen. Je kunt je per keer inschrijven. Max. groepsgrootte 8 personen.

Wil je er bij zijn? Geef je op met een kort berichtje via de roze button aan de rechterkant van deze pagina. Of via deze contactpagina.

Nog even: Deze cirkel is niet gericht op het aanbidden van de maan of zoiets dergelijks. Alle geloven en culturen zijn welkom. Als jij je wilt verbinden met andere vrouwen, moeder aarde en vooral met wie jij zelf bent, dan ben je van harte uitgenodigd.

 

Meer zelfvertrouwen

door te leven

vanuit je hart.

Download NU

GRATIS de Hypnose MP3

'Uit je hoofd in je hart'
Uit je hoofd in je hart

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.

 1. (dit veld is nodig)
 2. (geldige email nodig)
 3. (dit veld is nodig)
 

cforms contact form by delicious:days

Volg mij op Facebook (klik op like)