Coaching en hypnotherapie – 'krachtig en liefdevol jezelf'

Tarieven.

  • Sessiepakket Vol Vertrouwen 5 sessies: € 575,00 ( er mag per sessie € 115,00 worden betaald)
  • Sessie Pure Hypnose: 1 uur en 45 min.: € 135,00
  • MP3 luistersessies 9,70 (via deze pagina te bestellen)
  • Persoonlijke op maat gemaakte hypnose of meditatie MP3 : € 225,00 incl btw
  • Avondtoeslag: € 5,00 voor de avonden is er vaak een wachtlijst
  • Kennismakingsgesprek 30 minuten: gratis optioneel, alleen bedoeld voor kennismaking

Betalingen

  • Graag contant of pinnen na de sessie.

Voorwaarden

  • De therapie begint altijd met een  intakegesprek. Het intakegesprek en de vervolgsessies duren 1,5 uur per afspraak. In sommige gevallen kan 1 uur worden afgesproken. Neem contact op via het formulier rechts onder de roze button.
  • Geef in je aanvraag duidelijk aan of je een kennismakingsgesprek wilt (30 min.) of dat je gelijk wilt starten met de therapie en het intakegesprek.
  • Afzeggingen of wijzigingen dienen minimaal 48 uur vantevoren via mail of per telefoon worden doorgegeven.

Kortlopende therapie

Mijn vorm van begeleiding is over het algemeen kortdurend. Dit komt doordat ik mijn methodes constant verbeter door training en scholing en omdat ik gedreven ben jou handvatten mee te geven zodat jij jezelf kunt begeleiden. Gemiddeld kun je voor een enkelvoudig probleem zoals één fobie of blokkade, tussen de 2 en 5 sessies al resultaat ervaren. Soms begeleid ik mensen op een wat langduriger basis als dat nodig is. En soms vinden mensen het fijn om na een tijdje weer terug te komen voor iets anders. Je kunt altijd je wensen met mij bespreken.

Over het algemeen geldt dat hoe meer jij gemotiveerd bent om je leven in te vullen zoals jij wilt, hoe sneller je resultaat zult bereiken. De kracht van verandering zit in jou.

Vergoedingen

Omdat ik lid ben van de NBVH en de RBCZ (als registertherapeut BCZ), vergoeden een aantal verzekeraars een deel van de kosten voor individuele sessies hypnotherapie, dit is vanuit de aanvullende verzekeringspakketten. Het voordeel is dat hypnotherapie buiten het eigen risico valt.

Voor cursussen en workshops ontvang je geen tegemoetkoming van ziektekostenverzekeraars.

Je kunt kijken op de site van de NBVH of op scroll naar beneden in dit overzicht of jouw verzekeraar dit ook vergoedt. Overstappen.nl is ook een handige site om meer te weten te komen over vergoedingen.

De nummers die van belang kunnen zijn voor de ziektekostenverzekeraars:

NBVH lidnummer 07111
RBCZ licentienr. 403181R
AGB code 90036709 en 90015408

Raadpleeg in ieder geval zelf je verzekeraar of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Tevens is mijn praktijk aangesloten bij een klachtencommissie via SCAG onder nummer 11146

Gratis kennismaking

Wil je onderzoeken of mijn begeleiding iets voor je is voordat je start? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt max. 30 minuten. Na dit gesprek kun je besluiten of je hier mee door wilt gaan.

Wil je liever gelijk een afspraak maken voor een intakegesprek? Of heb je een andere vraag? Vul gerust het contactformulier in ( hier rechts op de pagina).
Je kunt ook via mijn email contact opnemen of inspreken op mijn antwoordapparaat.

De Praktijk

Onze praktijk is aan huis, daarom vraag ik mensen altijd hun schoenen uit te doen. Als je graag sokken of pantoffels aan hebt, neem ze dan gerust mee. Onze praktijk heeft geen wachtkamer, dus mocht je (veel) te vroeg zijn, dan kan het zijn dat ik nog in gesprek ben. Parkeren kan gratis in één van de parkeerhaventjes in de straat.

 

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.Volg mij op Facebook (klik op like)