Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching
  • Wil jij je angst en onzekerheid omzetten in kracht?
  • Wil je meer zelfvertrouwen voelen?
  • En hoe kun jij je angst en onzekerheid overwinnen met hypnose?

Door te beseffen dat jouw brein ze zelf heeft gecreëerd in het verleden. Dit gebeurde meestal onbewust en soms onder invloed van anderen.

En omdat je brein zo creatief is geweest deze angst en onzekerheid te creëren, is je brein ook creatief genoeg om betere oplossingen te verzinnen en in te zetten.

Vaak kan dit sneller dan je voor mogelijk hebt gehouden. Als jij met behulp van hypnose je focus en je gevoel verandert, kunnen veel negatieve gevoelens die je hebt, sterk verminderen. Het gevoel van onzekerheid dat overblijft wordt dan een soort sensatie die je gaat helpen om de dingen te doen die je wilt doen. Want onzekerheden horen bij het leven. Dit is goed, het  houdt je scherp en het heeft een functie.

Maar de voor jou vervelende emoties die je verlammen of je belemmeren om te doen wat je wilt, heb je absoluut niet nodig.

Hypnose kan je helpen om zelfvertrouwen te voelen. Jij kunt jouw leven vorm geven zoals jij wilt, ondanks of misschien wel dankzij gevoelens van onzekerheid. Het leven is veel te waardevol om je te laten beperken door angst en onzekerheid. Ook helpen hypnose technieken jou om weer de kracht in jezelf te vinden, zodat je zelfvertrouwen voelt.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag hypnose ervaren om je leven te verbeteren?

Neem dan gerust contact met mij op, via het formulier rechts aan de zijkant.

 

 

 

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.