Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

Lukt hypnose wel bij mij? Deze vraag krijg ik vaak van mensen die bij mij in de praktijk komen. En het is een goede vraag. Als je iets wilt ervaren wat je nog nooit hebt beleefd, weet je ook niet wat je zou gaan moeten voelen. En of het sowieso lukt om iets te ervaren.

De belangrijkste vraag van mij aan jou is dan, wíl je op een dieper niveau inzicht krijgen en veranderen? Wil je dat we dat met hypnose gaan doen, omdat jij net als ik ook gelooft in de kracht van jouw onderbewuste. En in de kracht van veranderen?

Of het lukt om in hypnose te gaan, ligt vooral aan of je het wilt. Of je op ontdekkingsreis durft te gaan in je eigen geest. Of je dingen wilt voelen en bekijken die jou bezighouden. En of je nieuwsgierig bent.

Ik begeleid je op een manier zodat je weet wat er gebeurt, zodat je altijd een eigen keuze hebt. En zodat je wijsheid en kracht van je eigen geest kunt gaan ervaren. De menselijke geest bezit namelijk een groot zelfhelend vermogen waar je in hypnose op mag gaan vertrouwen. Zelf ervaar ik hypnose als een heerlijke magische staat van bewustzijn, ik verwonder me keer op keer. Ook is het voor mij de ene keer anders dan de andere keer. Van veel mensen hoor ik dat ze het jammer vinden dat ze weer uit hypnose moeten komen omdat het zo prettig en ontspannen aanvoelt. Sommigen zeggen dat vlak na een hypnosesessie de kleuren intensiever zijn, soms geven mensen aan zich nog een paar dagen luchtiger of juist aardser te voelen. Het verschilt dus van mens tot mens.

Of hypnose lukt en hoe het voor jou gaat voelen? Ik zou zeggen, ontdek het en laat je overtuigen van de kracht van hypnose.

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.