Coaching en hypnotherapie – 'krachtig en liefdevol jezelf'

Ik zit dan af en toe eens terug te denken he? Aan die tijd dat ik door iedereen leuk gevonden wilde worden. En dan had ik ook nog het idee dat anderen volop met die afweging bezig waren. Om vervolgens nog een tandje bij zetten om het iedereen écht naar de zin te maken.

Pfoe, doodvermoeiend.

Nu weet ik, het maakt me werkelijk niets uit of jij me leuk vindt of niet. Nou ja, natuurlijk raakt het me wel een beetje als mensen mij raar of niet zo aardig vinden. Maar ik kan het nu ook gewoon ECHT van mijn schouders laten glijden.

Ik ben lief en zorgzaam en ik ben ook niet leuk en geïrriteerd.
Ik ben wijs en slim en ik flap er rare dingen uit.
Ik ben bang en ik ben moedig.
Ik doe dingen goed en ik doe dingen fout.

Het nummer van Meredith Brooks is mij op het lijf geschreven (behalve dat ‘hel’ dan, zo erg is het volgens mijn man nou ook weer niet 🙂

“I`m a bitch, I`m a lover
I`m a child , I`m a mother
I`m a sinner, I`m a saint
I do not feel ashamed
I`m your hell, I`m your dream
I`m nothing in between
you know you wouldn’t want it any other way”.

Want ik weet, ik kan het toch niet iedereen naar de zin maken. En ja, echt eerlijk zijn in wat ik voel en wil is hetzelfde als geen maskers meer dragen. Ik hoef me niet mooier, beter, gezelliger en aangepaster voor te doen dan ik ben.

Ik ben gewoon wie ik ben.

Ook al is dat een constante oefening, dat werkelijk toelaten is zó bevrijdend.

Genoeg over mij nu. Ik ben zo benieuwd of en zo ja, welke stappen jij daar in wilt maken voor jezelf. Want welk masker wil jij afzetten om jezelf te laten zien?

Wat houdt jou nu nog tegen om jezelf te zijn, om succes te hebben en om je eigen leven te leiden?

Wordt het tijd om daar een stap in te nemen? Boek dan nu helemaal vrijblijvend een gratis kennismaking.

En als je een vraag hebt, dan mag je me natuurlijk ook gewoon mailen.

Volg en like dit:

One Response to Ik ben niet leuk

  • leyla says:

    Wat heb je dat leuk geschreven,zeg,leuk dat t onderdanige kippetje weer in haar nopjes is. Ik als half turkse, weet alles van onderdanigheid af. Vooral de afwijzingen..wil en hoop dat t er nu is eindelijk van gaat komen..
    Ik ben al even lid van je you tube filmpjes,werd enorm getriggerd door jou enthousiastme,ook iets wat ik vroeger in me had. Ik ben mezelf ergens na een zinloos geweldervaring e.a heftige gebeurtenissen,zo vervreemd van mezelf als van mn kind,dat de weg nr mezelf toe zonder hulp wel erg lang duurt. Maar wil t levensgeluk weer voelen en ervaren.
    Lieve groet,L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.Volg mij op Facebook (klik op like)