Natuurlijk Zelfver­trouwen MP3

 9,70

Deze Hypnose MP3 ondersteunt jou in het ervaren van meer zelfvertrouwen. Het luisteren van deze MP3 zorgt voor diepe ontspanning en trance. Trance is een helende staat van zijn, waarin positieve suggesties die te maken hebben met het ervaren van meer zelfvertrouwen en kalmte, door jouw onderbewuste worden geïntergreerd.

Hoe vaker deze mp3 wordt beluisterd, hoe makkelijker het wordt om in het dagelijkse leven meer zelfvertrouwen en kalmte te ervaren.

Deze hypnose MP3’s hebben een goed ondersteunend effect als je:

– de tijd neemt om ongestoord en met aandacht te luisteren

– graag wilt ontspannen en in trance wilt gaan

– beseft dat jij zelf degene bent die bewust kiest voor positieve verandering

– erop vertrouwt dat jouw onderbewuste jou graag wil helpen om positieve veranderingen te intergreren

– wilt genieten en wilt openstaan voor jouw ongekende mogelijkheden

 

De teksten zijn gemaakt en ingesproken door een erkende hypnotherapeut.

Categorie:

Beschrijving

Je krijgt een link, waarmee je direct jouw MP3 kunt downloaden en beluisteren. Trefwoorden van deze hypnose MP3 Natuurlijk Zelfvertrouwen:

 

Vertrouwen op onderbewuste, kalmte en zelfvertrouwen, je goed voelen over jezelf, relaxen, positieve veranderingen, rustig en krachtig.

 

 

 

Disclaimer: Alle naar buiten gebrachte media gemaakt door Petra Koelewijn is bedoeld voor vermaak en educatie. Niets van de inhoud vervangt gekwalificeerde medische- of psychische begeleiding. Alle hypnose (of geleide meditatie) is zelfhypnose en moet ook zo beschouwd worden.