Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

goedemorgen-mp3-petra-koelewijnWat denk jij als eerste als je s’ochtends wakker wordt? Wat voor gedachten zijn dat?

Ik heb weleens een periode in mijn leven gehad dat ik dacht: “oh mijn god, wat moet ik allemaal doen vandaag”. Ik interpreteerde mijn toenmalige werk als erg stressvol. En soms hoor ik dat mensen zich afvragen hoe ze nu wéééér zo’n dag moeten doorkomen, gevolgd door een diepe zucht.

Herkenbaar? Of heb je misschien minder dramatische gedachten? Hoe dan ook, de eerste dingen die je bedenkt en voelt zetten de toon voor de hele dag.

Jouw gedachten en jouw aandacht zijn sowieso krachtig, ze beïnvloeden bewust of onbewust je gevoel en emoties.

Toen ik dat doorkreeg ging ik mezelf trainen om bij het wakker worden heel even de tijd te nemen om mijn lichaam te voelen. Een soort van geruststellende bewustwording voor mijn lijf dat nog even moest wakker worden. En mijn gedachte was “ik ga er een fijne dag van maken vandaag”.

Nou, ik kan je zeggen, dat voelt heel anders!

Jij bent degene die invloedt heeft op jouw leven, hoe jij de dingen interpreteert, maakt dat je je wel of niet goed voelt. En natuurlijk hoef je niet over allerlei emoties heen te denderen met alleen maar positieve gedachten, dat is niet wat ik bedoel :-).

Het gaat meer om de liefdevolle aandacht voor wat er is op dat moment, zodat jij jezelf de ruimte geeft om ook fijne gedachten toe te laten.

Om jou te helpen om op een prettige manier wakker te worden en een fijne intentie voor de dag neer te zetten, heb ik een hele mooie ‘Goedemorgen MP3’ gemaakt.

Deze gratis hypnose MP3 duurt maar 5 minuten, zodat je even s’ochtends de tijd kunt nemen om je bewust te worden van je lijf, je gevoel en je emoties, zonder oordeel naar wat dan ook. Probeer het eens morgenochtend als je wakker wordt en merk direct het krachtige effect.

 Klik HIER voor de Goedemorgen gratis hypnose MP3 op youtube

(Je kunt deze gratis hypnose MP3 dus beluisteren op youtube. Lijkt me leuk als je daar een berichtje achter laat of hem als ‘leuk’ aanklikt.)

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.