Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching

Basiscursus ‘leven vanuit je hart’ (Harderwijk)

Zou je graag volop vrijheid ervaren in wat je doet en wilt? Maar voel je je geremd door onzekerheid of een negatief zelfbeeld? Denk je dat je niet goed genoeg bent en laat je je tegenhouden door belemmerende gedachten? Maar wil je voor de volle 100% in het leven staan en je goed voelen over wie je bent en wat je doet, ook in contact met anderen?

In de cursus ‘leven vanuit je hart’ verbindt jij je samen met anderen, weer met jezelf, zodat je met beide benen op de grond opnieuw kiest om te leven zoals jij wilt. In deze cursus delen we ervaringen en groeien we samen in bewustwording.

Hoe zou het zijn om rust en vertrouwen te voelen bij wie je bent en wat je doet? Om verbinding te maken met jezelf en van daaruit met anderen?

In de basiscursus ‘leven vanuit je hart’:

 • Ga je meer voelen vanuit de verbinding met jezelf en in verbinding met anderen.
 • Ga je meer vertrouwen op wie jij bent en wat jij wilt.
 • Leer je om te gaan met zelfkritiek en belemmerende gedachten.
 • Kies je in vrijheid voor jezelf.
 • Ga je minder letten op wat anderen van je vinden.
 • Leef je meer vanuit je hart.
 • En je gaat ervaren dat je goed bent zoals je bent.

In de loop van je leven kan het zijn dat je van jezelf bent weg geraakt. Je hebt geleerd om je aan te passen en aan verwachtigen te voldoen. Maar nu wil je dat anders, het is nu jouw tijd.

Basis van zelfwaarde en zelfvertrouwen.

En misschien heb je op wat voor manier dan ook, minder een basis van zelfwaarde en zelfvertrouwen meegekregen. Je hebt ervaren dat je niet leefde zoals je zou willen of niet echt ging voor wat wilde op jouw manier. Het gevolg hiervan was een ontevreden gevoel. Heb je veel gegeven en voel je dat het nu jouw tijd is om te leven zoals jij wilt?

Dan is deze basiscursus ‘Leven vanuit je hart‘ misschien wel wat voor jou. Tijdens deze cursus richt je jouw aandacht weer naar binnen. De belemmeringen die er zijn, laat je los. Je wordt je bewust van je kracht en je talenten. Je gaat openstaan voor dingen waar je je goed bij voelt, zodat jij je hart opent voor jezelf. Dit doen we vanuit het oogpunt dat we samen groeien.

Sta jij te popelen om een stap te maken en volop vanuit jezelf te gaan leven? Neem dan contact met mij op of vul het formuliertje in onder de roze button. Dan neem ik contact met je op voor een telefonisch voorgesprek.

De cursus Leven vanuit je hart, wordt gegeven op de volgende zondagmiddagen

 • 9 september om 13.00  Nieuwe data in 2019 volgen!
 • 23 september om 13.00
 • 7 oktober om 13.00
 • 21 oktober om 13.00
 • 4 november om 13.00

– Groepsgrootte: max. 8 a 10 personen
– Mannen en vrouwen welkom

Kosten: € 215,00 totaal voor 5 middagen.
Van: 13.00 tot 17.00
Plaats: Harderwijk
Inclusief: Reader/werkboekje
Bonus: een aantal luister MP3’s.
Er wordt gezorgd voor koffie, thee, water en wat lekkers.

De cursus Leven vanuit je hart:

Dagdeel 1

Leven vanuit je hart.

Zelfacceptatie en verbinden met jezelf. Tijdens deze middag werken we met jouw aandacht. Op een milde manier leer jij je om je met jezelf te verbinden. Het startpunt is toestaan wat er is, de bereidheid om echt te gaan voelen en contact maken met je hart.

Dagdeel 2

Overlevingsstrategiën, waar komen ze vandaan en hoe ga je er mee om.

Interessant en nuttig is om uit te vinden wat jouw overlevingsmechanismes zijn en vooral hoe je ermee om kunt gaan. We benaderen dit met begrip en zonder oordeel.

Dagdeel 3

Bevrijd jezelf van belemmerende gedachten en creëer een hulpbron.

Tijdens deze middag wordt je je bewuster van zelfkritiek en gedachten die je hebben belemmerd. Tijdens een diepwerkende groepssessie leer je om jezelf een prettige behulpzame mindset te geven, waardoor jij steeds liefdevoller met jezelf omgaat.

Dagdeel 4

Leven vanuit dankbaarheid en zelfvertrouwen.

Deze middag ervaar je op een diepere laag dat je zelfvertrouwen kan voelen. Je ervaart dat jouw onderbewuste jou helpt om meer rust en vertrouwen te voelen.

Dagdeel 5

Groeien door uit je comfortzone te stappen.

Door af en toe bewust uit je comfortzone te stappen en ook om lol te maken met emoties die je misschien in de koelkast hebt gezet, zoals egoïsme en boosheid,  neem je steeds meer ruimte in om te leven op een manier die bij jou past. En vooral ook om daarvan te genieten en minder te letten op wat anderen van je vinden.

Vind je het fijn om op zelfonderzoek uit te gaan en ben je bereid te groeien en ervoor te gaan? Schrijf je dan nu in.

 

 

Wil jij je Relaxt voelen

en meer Zelfvertrouwen

ervaren?

Download NU

GRATIS de Mindwhisper MP3

'Relax, zelfvertrouwen en leven vanuit je hart'

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.