Coach en hypnotherapeut

Basiscursus ‘leven vanuit je hart’ (Harderwijk)

Zou je graag volop willen leven en vrijheid ervaren in wat je doet en wilt? Maar voel je je geremd door onzekerheid en een negatief zelfbeeld? Denk je dat je niet goed genoeg bent en laat je je tegenhouden door belemmerende gedachten? Maar wil je voor de volle 100% in het leven staan en je goed voelen over wie je bent en wat je doet?

In de cursus ‘leven vanuit je hart’ verbindt jij je weer met jezelf, zodat je met beide benen op de grond opnieuw kiest om jouw leven te leven zoals jij wilt.

Stel je eens voor dat je vanuit je hart leeft waardoor je meer verbinding met jezelf ervaart en een vervuld leven leidt?

En hoe zou het zijn om rust en vertrouwen te voelen bij wie je bent en wat je doet?

In de basiscursus ‘leven vanuit je hart’:

 • Leer je om naar je gevoel te luisteren.
 • Ga je meer vertrouwen op wie jij bent en wat jij wilt.
 • Leer je om te gaan met zelfkritiek en belemmerende gedachten
 • Wordt het prettiger om vanuit vrijheid voor jezelf te kiezen.
 • Ga je minder letten op wat anderen van je vinden.
 • Leef je meer vanuit je hart.
 • En je gaat ervaren dat je goed bent zoals je bent.

In de loop van je leven kan het zijn dat je wat van jezelf bent weg geraakt. Er werden dingen van je verwacht en je hebt geleerd om je aan te passen. Als kind leerde je rekenen, taal, etc. maar je hebt niet geleerd om vanuit je hart te leven.

Basis van zelfwaarde en zelfvertrouwen.

En misschien heb je zoals velen op wat voor manier dan ook, geen basis van zelfwaarde en zelfvertrouwen meegekregen. Dit zorgt ervoor dat je niet echt leeft zoals je zou willen en niet echt gaat voor wat je wilt. Het gevolg hiervan is een ontevreden gevoel. Je hebt veel gegeven, maar misschien voel je nu dat het jouw tijd is om je leven te leven zoals jij wilt?

Dan is deze basiscursus ‘Leven vanuit je hart‘ misschien wel wat voor jou. Tijdens deze cursus richt je jouw aandacht weer naar binnen. De belemmeringen die er zijn, laat je los. Je wordt je bewust van je kracht en je talenten. Je gaat openstaan voor dingen waar je je goed bij voelt, zodat jij je hart opent voor jezelf.

Sta jij te popelen om een stap te maken en volop vanuit jezelf te gaan leven? Neem dan contact met mij op of vul het formuliertje in onder de roze button. Dan neem ik contact met je op voor een telefonisch voorgesprek.

De cursus Leven vanuit je hart, wordt gegeven op de volgende zondagmiddagen:

 • 9 september om 13.00
 • 23 september om 13.00
 • 7 oktober om 13.00
 • 21 oktober om 13.00
 • 4 november om 13.00

De middagen duren tot 17.00 en worden in Harderwijk gegeven. Met korting is deze investering voor 5 middagen totaal  € 175,00 incl btw. (dit komt neer op €35,00 per dagdeel). Er wordt gezorgd voor koffie, thee, water en wat lekkers, de cursus is inclusief reader/werkboekje en als bonus een aantal luister MP3’s.

De cursus Leven vanuit je hart:

Dagdeel 1

Leven vanuit je hart.

Zelfacceptatie en verbinden met jezelf. Tijdens deze middag werken we met jouw aandacht. Op een milde manier leer jij je om je met jezelf te verbinden. Het startpunt is zelfacceptatie en de bereidheid om echt te gaan voelen.

Dagdeel 2

Overlevingsstrategiën, waar komen ze vandaan en hoe ga je er mee om.

Interessant en nuttig is om uit te vinden wat jouw overlevingsmechanismes zijn en vooral hoe je ermee om kunt gaan. We benaderen dit vanuit mildheid en begrip.

Dagdeel 3

Bevrijd jezelf van belemmerende gedachten en creëer een hulpbron.

Tijdens deze middag wordt je je bewuster van zelfkritiek en gedachten die je niet verder helpen. Tijdens een diepwerkende groepssessie leer je om jezelf een prettige behulpzame mindset te geven, waardoor jij steeds liefdevoller met jezelf omgaat.

Dagdeel 4

Leven vanuit dankbaarheid en zelfvertrouwen.

Deze middag ervaar je op een diepere laag dat je zelfvertrouwen kan voelen. Deze middag staat in het teken van diepgaande verandering, zodat er een meer rust en vertrouwen ontstaat.

Dagdeel 5

Groeien door uit je comfortzone te stappen.

Door af en toe bewust uit je comfortzone te stappen (en ook om lol te maken) neem je steeds meer  ruimte in om te leven op een manier die bij jou past. En vooral ook om daarvan te genieten en minder te letten op wat anderen van je vinden.

Vind je het fijn om op zelfonderzoek uit te gaan en ben je bereid ervoor te gaan? Schrijf je dan nu in.

 

Meer zelfvertrouwen

door te leven

vanuit je hart.

Download NU

GRATIS de Hypnose MP3

'Uit je hoofd in je hart'
Uit je hoofd in je hart

Vul hieronder je gegevens

in en krijg direct toegang.

 1. (dit veld is nodig)
 2. (geldige email nodig)
 3. (dit veld is nodig)
 

cforms contact form by delicious:days

Volg mij op Facebook (klik op like)